Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Zeytinli'de Dolu Yaz Sezonu

Zeytinli

Edremit ilçesine bağlı bölgede en uzun kumsal ve denize sahip Zeytinli Beldesindeki tatilcilerin ve körfezin gözdesi haline gelen Altınkum Plajı yaz sezonu sonuna kadar dolup taştı.

Edremit ilçesine bağlı bölgede en uzun kumsal ve denize sahip Zeytinli Beldesindeki tatilcilerin ve körfezin gözdesi haline gelen Altınkum Plajı yaz sezonu sonuna kadar dolup taştı.
Kış nüfusu 22 Bin iken yazın bu rakam 150 Bine kadar çıkan Zeytinli Beldesinde yaz sezonu dolu geçti. Yazı en yoğun şekilde geçiren beldelerden biriyiz. Bu bizim için çok önemli ve en önemlisi de gurur kaynağımız olan bu canlılığı istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. Herkesi kendine hayran bırakan bir Zeytinliyi ortaya çıkarmak bunun için bütün çalışmalarımızı ve projelerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz" diyen Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan; "Biz Zeytinli`yi bölgenin önemli turizm noktalarından biri haline getirmek için büyük çaba sarf ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Beldemizde yaptığımız çevre düzenlemeleri, yenilenme ve iyileştirme çalışmaları ve en önemlisi Zeytinliyi bir turizm kenti haline getirme uğraşımız bu sene meyvelerini vermeye başladı" dedi.
Kazdağılarının güney kapı bekçisi olan Zeytinli`nin kültürel zenginlikleri ve bakir doğası, uzun deniz sahili, kumu ile her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği "Hasan Boğuldu Şelalesi" ile "Sarıkız Türbesi ve efsanesi" tüm Türkiye`ye tanıttıklarını vurgulayan Başkan Arslan, "Zeytinli bu yılda hedefine ulaştı. Tatilcilerin ve körfezin gözdesi haline gelen Zeytinli yaz mevsimindeki yoğunluğu bakımından adeta rekor kırdı" diye bilgi verdi.
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı